Mechelen bezorgt Lozen nipte overwinnning

Mechelen bezorgt Lozen nipte overwinnning

krachtbal Mechelen heeft Lozen de schrik van zijn leven bezorgd.

Lozen heeft talloze overwinningen op zijn palmares staan, voor hen is het bijna een evidentie. Mechelen kende vorig jaar één (1) overwinning...tegen Lozen Bocholt. Ze wisten dus welk vlees ze in de kuip hadden.

Met 5 spelers - gelukkig haakte Govert in laatste instantie af anders had hij in de dakkoffer moeten kruipen - bolden we naar de nieuwe terreinen van Lozen Bocholt. Zo'n nieuwe terreinen genre "we hebben nog geld over wat gaan we een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen nog bouwen".

Klagen over de accomodatie mochten we dus alvast niet.

Ondanks het feit dat Lozen de enige ploeg was waartegen Mechelen vorig seizoen kon winnen, bleven de Mechelse spelers realistisch. Winnen zou een mooi zijn, knokken zullen we toch moeten doen. De Mechelaars konden lang optimistisch blijven. Ze stonden weliswaar meestal achter achter maar meer dan 2 punten was dit nooit. En iedereen die krachtbal kent weet dat 2 punten voorsprong niets voorstelt. Eén rugworp en je bent ze kwijt. Oftewel, iedereen die krachtbal kent weet dat 2 punten achterstand niets voorstellen, één rugworp en je

hebt ze weggewerkt. En alzo deed Vos. Hij onderschepte de bal, pakte de tegenstanders op de counter en smeet met een mooie rugworp de bal pal in het doel. Helaas had de scheidsrechter gezien dat Vos nog enkele meters voortbewoog vooraleer hij smeet: "afgekeurd", riep hij, en het stadion ontplofte.

De Mechelaars waren even van de kaart want nu ze bovenstaande troefkaart kwijt waren, smeet Lozen de bal wel in doel. De Mechelaars verlieten toch met opgeheven hoofd het veld, ze verloren slechts met 12 - 9!

...

...

...

...

...

...

...

wegens een onverwacht opkomende diarree was onze verslaggever tijdens de volgende 25 minuten, ook wel tweede helft genoemd, niet aanwezig. Helaas. We vernamen via via nog enkel onderstaande gegevens, maar kennen niet de echtheid hiervan: 33-19. Jan Bryssinck (7 keer), Mark Hermans (5 punten), Bart Van Asch, Johan Muyldermans (3 punten) en Dries Umans (4 punten).