Krachtbal Mechelen laat laatste kans op overwinning liggen

Krachtbal Mechelen heeft zijn laatste kans op een overwinning tegen Edegem laten liggen. Een overwinning had nochtans een plaatsje hoger in de rangschikking betekend, maar het mocht niet zijn.

Geen probleem, onze plaats in de rangschikking is iets waar we niet echt van wakker liggen, kwestie van ons niet teveel slapeloze nachten te bezorgen.

 

Maar we gingen voor de overwinning, zoveel was duidelijk. De Mechelaars waren in de eerste helft echter altijd op achtervolgen aangewezen. Ze geraakten moeizaam door de Edegemse verdediging, scoren lukte amper. Het onheilspellend gepiep van het scorebord zorgde bovendien voor nervositeit. Bij de rust was het 6-10, niet superslecht maar voldoende problematisch om niet op te reageren.

 

De peptalk misste zijn doel, want de tweede helft startte niet beter en de Mechelaars verloren terrein.

En plots leek het ineens toch weer mogelijk. Dankzij 2 opeenvolgende geslaagde rugworpen van Patrick en Johan zette Mechelen opnieuw druk op de ketel, ze naderden tot op 2 punten. Een eindoverwinning zat opnieuw binnen het bereik, maar dat was buiten de tegenstander gerekend. Edegem reageerde efficiënt, de hoop was van korte duur.

Einduitslag was 15 - 21. Voor Mechelen speelden en scoorden Niko Geens (3 punten), Patrick Castermans (2 punten), Marc Hermans (2 punten), Johan Muyldermans (8 punten) en Dirk Scheers. Kozze kweet zich als vlaggeman meer dan behoorlijk van zijn taak. Roel (Tanzania), Govert (Brunchistan) en Congoni (Jobistan) supporterden mee vanop afstand.