Gehavend krachtbal Mechelen verliest tegen Edegem

Sterspeler Johan Muyldermans - dat heb je als je zelf artikels schrijft, de omschrijving kies je zelf - moest de match wegens ziekte noodgedwongen langs de zijlijn volgen. Niemand is onmisbaar, zei broer Govert de dag ervoor nog. Maar toch...

Het was uiteraard een gemis voor de laatste worp, die nu opeens - of was het eindelijk - eens door iemand anders genomen moest worden.

Terwijl Johan als gelegenheidsscheidsrechter zijn virussen vol overgave het fluitje in floot, waren in de eerste helft de Mechelaars vooral op zoek naar de juiste tactiek. Een tactiek om in 3 worpen het doel te bereiken, wat niet zo vlot lukte. Met een 2-12 achterstand was de situatie behoorlijk ernstig.
Een herverdeling van de worpen leidde in de tweede helft tot betere resultaten. Govert en Marc wisselden meermaals af en namen dus regelmatig twee worpen - respect - Roel G. en Roel VDB. zorgden voor het vlotte recupereren van de bal. Eveneens respect voor Roel VDB - die er net een nacht werken op had zitten - en Roel G. - wiens hoofd vooral bij zijn verbouwingen zit. De verhoudingen waren in de tweede helft bijna gelijk, de kloof was echter te groot om te overbruggen. Einduitslag was 10 - 23.
Voor Mechelen speelden en scoorden Govert Muyldermans (6 punten), Roel Gooris, Marc Hermans (4 punten) en Roel van de Broeck.