Mechelen moet wedstrijd staken wegens gekwetsten

Image: 

Mechelen moet wedstrijd staken wegens gekwetsten

Krachtbal Mechelen kreeg vandaag leider Bree op bezoek. Ondanks de leiderspositie van de Limburgers, lieten de Mechelaars zich niet zomaar doen.

Mechelen onderschepte (onderschiep/onderschopte) redelijk veel aanvallen, hun eigen aanvallen waren efficiënt. Maar de afwerking liep soms mis, en laat dat nu net iets dat belangrijk is als je wil scoren.

Soit, hoewel er een kloof was, bleef Mechelen goed meedoen. De afwerking van Bree was ook niet om over naar huis te schrijven.

 

Vlak voor rust kwetste Johan zich, die - aangezien er supporters waren - zich eerst even liet kennen als een echte Neymar. Zonder veel succes, want buiten een vervallen bus spray - geen idee welke - bleef de hulp beperkt.

Maar Johan was dus echt gekwetst en kon zich amper nog bewegen. Wegens het gebrek aan reservespelers werd er in de vorm van Johan een fictieve reservespeler opgeroepen. Een switch in de opstelling moest helpen om verder te doen tot aan de rust. Er werd gerust bij een 6 - 11 achterstand.

 

Hoewel het er niet goed uitzag, weigerden de Mechelaars zich te laten afslachten. Dat KV Mechelen zich met gemak naar de slachtbank laat leiden, betekent niet dat andere topclubs uit Mechelen hetzelfde moeten doen. Vechten dus! Ondanks het wegvallen van de klassieke derde werper, bleef Mechelen strijden, maar het lukte moeilijker. Geheim wapen Roel werd bovengehaald, wat alsnog voor 2 extra doelpunten leidde.

 

Toen na een dikke tien minuten gespeeld ook Marc zich blesseerde en er helemaal niemand meer opkeek, was het over en out. Met fictieve reserve Johan die al op het veld stond, waren er ook geen fictieve reservespelers meer voorradig. Verder spelen zat er niet meer in. Gezien de match ver genoeg gevorderd was, bleef de uitslag geldig.

Einduitslag was 11 - 21.

 

Voor Mechelen speelden en scoorden Johan Muyldermans (2 punten), Marc Hermans (2 punten), Govert Muyldermans (5 punten) en Roel Gooris (2 punten)